Kjølnes er klar for spill!

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 2. Jul 2024

Vi kan med glede fortelle at Kjølnes nå er klar for spill! Banen er ikke helt ferdig, men den er spillbar. Først og fremst vil vi takke dere som har bidratt på dugnader gjennom vinteren og frem til nå! Ganske mange timer som ble lagt ned! Vi bøyer oss i støvet. Timene kunne gjerne vært fordelt på flere, men det får vi øve mer på i tiden som kommer;)

Vi lanserer ingen stor åpning av banen. Grunnen til det er at vi ønsker en myk tilvenning til området. Vi vet at noen av naboene gjerne skulle vært banen foruten, og vi ønsker ikke å tråkke noen på tærne. Planen er at banen på Kjølnes skal være spillbar i mange år fremover. Dere vil derfor ikke lese noe om dette i avisene osv. pr nå. Kommer heller tilbake med en offisiell åpning over sommeren.

Hull 2 "Rådhuset" - trippelmandoEn annen grunn til at vi ikke går ut med dette utover egne medlemmer og Facebookfølgere er at banen er under utvikling. Vi trenger å teste den ut, forsikre oss om at sikkerhet er ivaretatt osv.

Pr nå er det to ting som er viktig på Kjølnes for klubben og miljøet:

1. SIKKERHET - sørg for at sikkerheten blir ivaretatt når dere kaster. Vi skal ikke ha ulykker eller tvilsomme tilfeller. Oppdager dere noe så meld fra til undertegnede.
2. GOD RELASJON TIL NABOER - viktig for oss at vi er ydmyke til omgivelsene. Det være seg de som bor i husene rundt, eller andre idrettslag som holder til på området. Ta dere tid til å prat med dem, ikke lag noen diskusjoner. Vi er alle like store og viktige ambassadører for banen og sporten. Senest i går hadde vi en meget hyggelig prat med noen hyggelige naboer. Vi lærte dem å kaste og fortalte med stolthet om idretten vår:)

Av disse grunner skal det ikke settes opp noen konkurranser på denne banen i år. 

Resten av sesongen bruker vi til innspilling av banen. Det vil gradvis dukke opp flere teepads, og noen kurvplasseringer kan/vil bli endret. Send gjerne innspill til post@pdsk.no.

Teesigns og banekart lager vi ikke før neste år. Dere finner banen med kart på uDisc. Vi håper å få på plass noen superenkle midlertidige teesigns om ikke så lenge.

Det at vi skal prioritere sikkerhet og naboer trenger ikke legge noen begrensninger på aktiviteten. Slipp dere løs og spill så mye dere måtte ønske! Vær gode ambassadører og hjelp hverandre. Mange som kommer til å benytte banen leser ikke dette, så ta ansvar med å ta en hyggelig prat med dem om det trengs. Vi har en flott aktivitet og et flott miljø på Heistad. Hjelp til med å videreføre dette på Kjølnes.

God vind! 


Kjetil

På vegne av styret

95831155


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.