Sammendrag fra ukesgolf runde 6 (04.06.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 5. Jun 2024

Nok en runde spilt betyr nok et sammendrag! Ludvig fra Flåklypa ville nok holdt på hatten og meldt nordavind fra alle kanter, og det med god grunn! Denne runden ble spilt under kraftig vind som i teorien burde ha gitt noe lavere scores, men gjengen som spilte har virkelig prestert under de utfordrende forholdene! Knallbra spilt alle sammen!

Hele 56 spillere møtte opp klar til kamp! Veldig gøy at vi har såpass mange deltakere konsekvent hver tirsdag. Kudos til alle!

Vi begynner med Open der det var 19 deltakere denne runden. Det må i dette tilfellet være lov til å melde at denne spilleren spilte en egen klasse denne runden. Burde spilt i Open+ kanskje. Sander Svardal leverer en helt bajas runde, og med forholdene tatt i betraktning blir bragden kun mer unik! -11 på runden og en soleklar førsteplass til denne karen. Bra spilt! Det skal sies at andreplassen ikke ligger veldig langt bak. Jesper Braathen leverer en knallsterk runde på -8 og tar komfortabelt andreplassen. To knepp nedenfor lusker Oskar Lunde med en dønn solid runde på -6. Om jeg skulle tippet på forhånd hvordan topp 3 ville sett ut ville jeg ikke turt å tippe såpass solide resultater. Bra spilt!

Vi beveger oss videre til Dameklassen der det var 3 deltakere denne runden. Mari Mo trives fortsatt på topp og leverer en super runde på +5. Dette er hennes høyeste rangerte runde registrert på de siste 16 turneringene hennes. Godt spilt! På andreplass finner vi ei som heller ikke er fremmed for podiumsplass lenger, og det er Charlotte Holtsdalen. En solid runde på +21 holder akkurat til andreplassen! Like bak finner vi Elina Iversen med en veldig god runde på +23. En veldig spennende kamp mellom Charlotte og Elina denne runden! Godt spilt alle sammen!

I Viderekommen var det 10 deltakere denne runden og ekstremt jevnt! Kun 8 kast skilte mellom første -og sisteplass. Førsteplassen denne runden ble delt mellom Sondre Berdal og Martin Lillesund Veholt som begge stempler inn en knallgod runde på +1. Kun ett kast bak havner Jonathan Lillenes på tredjeplassen med sin solide runde på +2. Bra jobba!

Over til klassen Nybegynner der det var 5 deltakere denne runden. Even Løfsgaard tar en knepen men solid førsteplass med sin gode runde på +11. Han høyeste rangerte runde med nesten 100 poeng over egen rating. Fantastisk! Kun ett kast bak lurer Emil Hermansen Kolstad med sin solide runde på +12. Emil setter også ny PR i rangerte runder med nesten 100 poeng over egen rating! Knallbra spilt! Kun to kast bak Emil finner vi Sander Todal som virkelig har funnet flyten og stadig vekk havner på podiet. Blir spennende å følge med videre på utviklingen til denne spilleren!

I det litt eldre og vise hjørnet populært kalt Masterklassen var det 14 deltakere denne runden. Øverst troner Stian Sandersen med en kruttsterk runde på -6. Han tangerer sin høyeste rangerte runde denne runden! Veldig bra spilt! På andreplassen finner vi kongen av Skien, Jon Espen Kolstad med sin solide runde på -3! Kun to kast bak havner Terje Eriksen som leverer en god runde på -1. Bra spilt!

Siste klassen ut er Juniors der det var 5 deltakere denne runden. En klasse det virkelig er spennende å følge med på om dagen. Mye jevnt og godt spill. Øverst på pallen denne runden har vi Eirik Grotnæss Einarsen som ikke er fremmed for å ta førsteplasser under ukesgolfene. Hans sterke runde på +1 holder til en knepen seier denne runden. Simon Johnsen og Noah Reis Eriksen jaget bak med kun ett kast mindre enn Eirik, og deler dermed denne rundens andreplass. Bra spilt! Kun ett kast bak der igjen finner vi Finn Skrabeklev. Det er jevnt og veldig gøy å følge med på! 

_______________________________________________________________________________________________________

- Hull 4 så kun en birdie denne runden. Spilleren som oppnådde dette var Martin Lillesund Veholt! Veldig bra birdie under disse forholdene!

- Hull 5 så i likhet med hull 4 kun en birdie. Denne fuglen var det Sander Svardal som snappet til seg! Også en veldig bra birdie å hente! 

- Hull 6 spilte likt som hull 15 denne runden. Begge hullene spilte 0,1 kast under par i snitt. 

- Ikke overraskende spilte hull 4 og 5 som de vanskeligste hullene denne runden. Hull 4 spilte i snitt 1,3 kast over par, og hull 5 spilte 1,5 kast over par. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.