Sammendrag fra Trilogy Challenge 2024!

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 3. Jun 2024

I helgen braket det løs bokstavelig talt! Ikke bare lyn og torden, men også selveste Trilogy Challenge 2024. Må sies at det er et fantastisk konsept, og etter min mening en av de artigste turneringene iløpet av året. 

Værprognosene var meldt litt så som så, og det fikk turneringen dessverre erfare. Det ble fullført en av to runder så dette sammendraget vil ta for seg runde 1. Sikkerheten kommer først, så at runde 2 ble avlyst tenker jeg i dette tilfellet er vel og bra.

Allikevel var det hele 35 spillere som møtte opp klar til kamp, og hver spiller med 3 totalt ukjente discer som ble testet og brukt!

Spilleren som brukte discene aller best denne runden var Anders Kristian Westgård Pedersen som dundret til med utrolige -6 på runden! Utrolig sterkt spill fra Anders som virkelig har skutt i været etter overgangen til Open! Andreplassen går til Jesper Braathen som ligger hakk i hel med sin solide runde på -5. På en tredjeplass finner vi Oliver Halliday med en sterk runde på -3

Det ville vært utrolig spennende med en runde 2 for å se om noen ville klart å jage etter toppen, men det får vi ha til gode! Veldig bra at det ble fullført iallefall en runde. 

Ettersom at dette blir et meget kort sammendrag vil det bli nevnt noen utmerkelser fra runde 1 som er uavhengig av plassering:

- Kim Aakre spiller en dønn solid runde på -2. Dette er med 3 helt nye discer og han spiller en runde som er rangert 908, nesten 100 poeng over nåværende rating! Bra jobba!

- Oddgeir Kolseth viser at han har ingen problemer med de nye discene og Acer hull 2. Fantastisk! 

- Mari Mo gir beng i om det kun er en klasse som spilles i Trilogy Challenge og knuser store deler av feltet med en knallsterk runde på +4. Kult at du jekker ned gutta litt!

- Dan Roar debuterer i offentlig turnering under Trilogy Challenge 2024! Veldig sporty og vi håper å se deg videre på ukesgolfer og andre turneringer i regi av PDSK. 

- Simon Johnsen plasserer som beste junior i klubben med en solid runde på +4 og en delt 12. plass! Bra jobba!

- Lars Johansen og Jone Tørnqvist spiller to veldig gode runder på +3 og deler plassen med 3 meget habile spillere med rating på godt over 900! Sprekt spill! 

_______________________________________________________________________________________________________

- Hull 5 så kun 1 birdie på turneringen og det var Matheo Arca! Gratulerer!

- Hull 7 så kun 2 birdier på dagen. Spillerne som klarte dette var Anders Kristian Westgård Pedersen og Tommy Jacobsen! Gratulerer!

- Det var 13 av 35 spillere traff øya på hull 10, og det var kun to spillere som satte putten fra DZ! Mesterputterne er Marco Ulriksen og Petter Sandbukt. Bra putta!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.