Sammendrag fra ukesgolf runde 3 (14.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 15. Mai 2024

Hei og hopp PDSK'ere!

Det er tid for sammendrag fra ukesgolfens 3. runde. Heistad disket opp med glimrende værforhold, så her nytter det ikke å klage på vind, regn eller andre værmessige omstendigheter! Den eneste unnskyldningen som godtas er heteslag, for det var en sabla varm og deilig dag å spille frisbeegolf! 

55 spillere møtte opp til denne rundens ukesgolf. Veldig gøy at antall spillere er såpass høyt og stabilt! 

Vi starter med Open der det var 17 deltakere! Øverst på tronen finner vi Jesper Braathen som snekrer sammen en kjempesterk runde på -9 med kun 1 bogey. Bra spilt! Denne rundens andreplass er delt og går til Even Gulliksen og Are Karlsen som begge klinker inn en dønn solid -7 på runden! Det godt levert! 

Videre til Dameklassen finner vi 5 deltakere! Det er veldig godt oppmøte, men vi har plass til mange flere! Mari Mo fortsetter å imponere og klinker inn runde etter runde som topper klassen! Denne runden var på solide +8 som holder til en knepen seier! Kun 2 kast bak finner vi Anna Aas Bamle på denne rundens andreplass. Det er jevnt i toppen og det er veldig gøy! Rundens tredjeplass går til Charlotte Holtsdalen som leverer en solid runde på +22. Godt jobba! 

I Viderekommen var det 10 deltakere denne runden med en het og jevn toppkamp! Det blir delt førsteplass denne runden, og spillerne er: Kristoffer Erichsen og Sondre Berdal. De begge leverer knallsterke runder på -5 og sikrer denne rundens seier med god margin. 3 kast bak finner vi Magnus Versvik som tar dagens tredjeplass! Det er en sterk runde av Magnus, men det holder dessverre ikke til seier denne runden. 

I Nybegynner er det 6 deltakere i denne runden. John Kristian Grønli gjør rent bord og herjer med feltet med sin knallsterke runde på -1. Sander Todal tar en klar andreplass med en god runde på +8. Noen knepp nedenfor med en bra runde på +12 finner vi Joacim Oxum. Godt spilt alle sammen! 

Masterklassen hadde hele 13 deltakere denne runden. Øverst på pallen finner vi legenden i PDSK, Oliver Halliday med sin sterke runde på -4. Godt spilt! Kun 1 kast bak finner vi både Terje Eriksen og Jon Espen Kolstad som dermed deler denne rundens andreplass. Jon Henning Bergane taper dermed denne rundens Jon vs. Jon med kun ett kast! En kamp det virkelig er verdt å følge med på!

I Juniorklassen var det 4 deltakere denne runden. Spenningen fortsetter i denne klassen da det er mange jevne resultater her! Førsteplassen går til Finn Skrabeklev som leverer en sterk runde på 0. Kun ett kast bak Finn ligger Simon Johnsen og lusker med sin gode runde på +1. Noah Reis Eriksen stikker av med denne rundens tredjeplass med en solid +3 på runden. Det er ikke mange kast som skiller her så dette blir spennende å følge med på videre. Godt spilt alle sammen!

_______________________________________________________________________________________________________

- Kristoffer Erichsen klinker til med en ace på hull 2 denne runden! Ikke den mest vanlige acen så det liker vi! Gratulerer så mye!

- Fryktede hull 5 så kun 1 birdie denne runden, og det var sjefen fra Kragerø, Are Karlsen! Gratulerer!

- Rundens enkleste hull denne runden var #15! 0,3 kast under par i snitt og så 23 birdies!

- Rundens vanskeligste hull denne runden var #7 nok en gang! Dette hullet snittet på 1,2 kast over par. Det var kun 2 birdies på hull 7 denne runden og det var Sander Svardal og Even Gulliksen. Gratulerer!

- Dagens CTP-vinner (hull 3) var Jesper Braathen! Gratulerer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.