Sammendrag fra ukesgolf runde 10 (02.07.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 3. Jul 2024

Hei PDSK'ere!

Det ryktes om at denne runden hadde perfekte forhold for å score birdies, og når jeg ser gjennom scores fra runden virker dette til å stemme på en prikk! Det var 53 deltakere som møtte opp til kamp, og for en runde det ble!

Vi begynner med Open der det var 12 deltakere denne runden. Nyopprykkede junior Anders Kristian Westgård Pedersen sparer ikke på kruttet denne runden og tar en overlegen og vel fortjent førsteplass med den sykeste runden i manns minne! -13 og bogeyfri der altså! Dette er hans andre 1000-ratede runde på de siste 16 registrerte rundene! Gratulerer så mye! Andreplassen kan aldri utelukkes fra et podium, og det er ingen andre enn Jesper Braathen som klinker til med utrolige -10 på runden, og dette med en ace på hull 18! Gratulerer! Jon Daniel Hegna Hagen tar en god tredjeplass denne runden med en kruttsterk runde på -7. Når -7 gir tredjeplass på en ukesgolf har det gått ut av kontroll! 

Vi fortsetter med Dameklassen der det var 3 deltakere denne runden. Charlotte Holtsdalen slår hull på byllen og leverer en dønn solid runde på +15. Hennes høyeste rangerte runde så langt. Vel fortjent og bra jobba! Inger Bryntesen tar en knepen og sterk andreplass med hennes solide runde på +25. Kun ett kast bak andreplassen havner Tabea Bekkevold som spiller sin 5. registrerte metrixrunde, og tillegg spiller sin høyeste rangerte runde så langt. Gratulerer!

I Viderekommen var det 11 deltakere denne runden. Sander Kaupang spiller sin nest høyeste rangerte runde på metrix og tar med det en god førsteplass med sin gode runde på +1. Kun ett kast bak førsteplassen havner Mathias Wangen som leverer sin solide runde på +2. Tredjeplassen går til Magnus Versvik som havner kun ett kast bak andreplassen igjen. Veldig lite som skiller i denne runden! 

Over til Nybegynnerklassen der det var 11 deltakere denne runden. Petter Skifjeld tar en sterk førsteplass med sin strålende runde på +5. Dette er kun hans andre registrerte runde på Metrix og han slår ny personlig rekord denne runden. Bra jobba! Thor Christer Eikeland er ikke langt bak vinneren, men hans sterke runde på +6 holder akkurat ikke til seier. En sterk runde og hans nest høyeste rangerte runde så langt! Kristian Andre Marthinsen tar tredjeplassen med en god runde på +8

Nå til Masterklassen der det var hele 14 deltakere denne runden. Gjengen fra Skien fortsetter å imponere, og sjefen sjæl Jon Espen Kolstad tar seieren med en sterk runde på -5. Gratulerer! Andreplassen denne runden deles mellom Even Selander og Kristian Lundh som begge spiller solide -4 på sine runder. Kristian spiller sin høyeste rangerte runde denne runden. Gratulerer! 

Til slutt har vi Juniorklassen der det var 2 deltakere denne runden. Finnern er vinnern, Finn Skrabeklev fortsetter å imponere og klinker inn en fantastisk runde på -8. Bra jobba! Eirik Grotnæss Einarsen tar dermed andreplassen med en god runde på 0


______________________________________________________________________________________________________

- Vi fikk en ace i dag, og det Jesper Braathen på hull 18! Gratulerer!

- Ifølge scorekortet har den ene gruppen spilt helt bananas med Albatross på hull 7 og diverse eagles. Dette er dessverre feil og skyldes kluss i føring av score, men det hadde vært utrolig kult om det var riktig! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.