Sammendrag fra ukesgolf runde 9 (25.06.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 2. Jul 2024

Hei alle plastfanatikere!

Litt sen publisering av sammendrag denne gangen da det er en travel sommer med mye annet som tar tid, men her kommer det!

Det var hele 67 deltakere denne runden som vil si at ukesgolfen nesten ble full! Veldig gøy at vi er så mange spillere hver tirsdag :)

Vi begynner med Open der det var 18 deltakere hvor den nyopprykkede junioren fortsetter å imponere! Anders Kristian Westgård Pedersen leker seg til en overlegen seier med sin fenomenale runde på -8! På andreplassen tre kast bak finner vi Jesper Braathen med sin sterke runde, og en spiller man aldri kan utelukke fra en topp 3. Tredjeplassene denne runden er mange. Undertegnede (Sondre Elle), Espen Esse, Fredrik Heimdal og Are Karlsen deler alle rundens tredjeplass med sine respektive runder på -2.

Videre til Dameklassen var det 5 deltakere denne runden. Mari Mo er tilbake og er der hun trives best. Med en solid runde på +9 tar hun en komfortabel seier denne runden. På andreplassen finner vi Anna Aas Bamle med sin gode runde på +17. Herfra blir det jevnt og tredjeplassen er kun to kast bak, og det er Kristina Sofie Aass Edvardsen som tar denne. En spiller som pusher scoren sin stadig mot nyere høyder. Fortsett sånn! 

I Viderekommende var det 8 deltakere denne runden. Ardian Bujupaj tar en soleklar seier i klassen med en strålende runde på -3. Foreløpig hans høyeste registrerte runde de siste 16 rundene på metrix. Gratulerer! Christer Amundsen tar rundens andreplass med sin gode runde på 0. Tredjeplassen deles mellom Sondre Berdal og Jørgen Strømstad som begge stempler inn sine gode runder på +3

I Nybegynnerklassen var det 14 deltakere denne runden. Øverst troner Thor Christer Eikeland med en sterk runde på +6 og skaper dermed en god luke ned til andreplassen. Tre kast bak førsteplassen finner vi Truls Østvedt med en solid runde på +9. Dette er kun hans fjerde offisielle runde på metrix. Bra jobba! Kun ett kast bak ligger Petter Skifjeld og lurer. Dette er hans første offisielle runde på metrix og han sniker til seg en tredjeplass! Fantastisk bra jobba! 

Videre til Masterklassen der det var hele 18 deltakere denne runden. Gutta fra Skien deler førsteplassen med sine solide runder på -5, og spillerne er Even Selander og Henrik Skjønstad. Solid spilt! På tredjeplass finner vi Jan Henning Gustavsen med sin kruttsterke runde på -3. Bra spilt!

I Juniorklassen var det 4 deltakere denne runden. Simon Johnsen troner øverst denne runden med en solid runde på +3. Videre deles andreplassen mellom Eirik Grotnæss Einarsen og Noah Reis Eriksen som begge klinker inn runder på +5

_______________________________________________________________________________________________________

- Hull 4 så kun 2 birdies denne runden. Spillerne som klarte det var Oliver Holmøy og Ardian Bujupaj. Bra jobba!

- Denne runden var det 3 hull som spilte akkurat på par i gjennomsnitt. Hull 1, 2 og 8. 

- Denne runden var det hele 3 spillere som satte putten fra DZ på hull 10. De eminente putterne er: Sander Svardal, Sander Kaupang og Ronny Aas!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.