Sammendrag fra ukesgolf runde 8 (19.06.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 19. Jun 2024

Vær hilset, PDSK'ere!

I runde 8 av ukesgolfen var det hele 61 deltakere! Jeg troor dette er rekord for antall påmeldte i år, men uansett er det et solid antall spillere som møtte opp til den ukentlige kampen på banen! Været vi ble servert var nesten kjempebra, med unntak av et heftig og heldigvis kortvarig regnskyll iløpet av runden. Endelig er bagtags tilbake i spill også! Disse kan kjøpes i forkant av ukesgolfene og gir litt ekstra konkurranse både under konkurranserunder, men også på treningsrunder om man ønsker å utfordre et annet klubbmedlem. Mer info om bagtags kan fås ved å spørre arrangementsutvalget på ukesgolfene.

Vi begynner med Open der det var 18 deltakere denne runden. Undertegnede tar en etterlengtet pallplass for første gang denne sesongen med en runde på -7. Strålende fornøyd med dette! Hakk i hel finner vi en som ikke er fremmed for podiet og det er Jesper Braathen som slenger inn en sterk runde på -6. Det fortsetter å være jevnt i toppen da Robert Madsen tar rundens tredjeplass med en god runde på -5. Det har vært veldig mange unike vinnere av ukesgolfene så langt i år som er veldig gøy å se. Hvem som helst kan ta seieren om dagen og man må virkelig kline til for å klamre til seg en plass på podiet! Håper trenden fortsetter!

Videre til Dameklassen var det 4 deltakere denne runden. Kristina Sofie Aass Edvardsen tar en overlegen seier i dag og stempler inn en kruttsterk runde på +15. Hennes høyeste rangerte runde på Heistad så langt. Gratulerer! Elina Iversen tar en solid andreplass denne runden. Med hennes gode runde på +23 skaper hun god avstand ned til tredjeplassen. Charlotte Holtsdalen stikker av med rundens tredjeplass med sin runde på +29. Charlotte setter birdien på hull 17 i dag som er en meget solid birdie å ta med seg, og er forøvrig den eneste i dameklassen som tar en birdie denne runden. Bra jobba!

Over til de Viderekommende. Her var det 9 deltakere denne runden. Det er Sondrenes dag, og vinneren i viderekommende er Sondre Berdal som klinker til med en fantastisk runde på -4. Hans nest høyeste rangerte runde som sikrer han førsteplassen med god margin! Andreplassen denne runden går til Lars Johansen som smeller til med en solid runde på 0. Kai Kiønig Bortne sniker til seg tredjeplassen med en sterk runde på +3.

I Nybegynnerklassen var det 7 deltakere denne runden. Mats Gulliksen sikrer seg en knepen men solid førsteplass med sin sterke runde på +8. Han tar ingen birdies på runden, men minimerer antall bogeys i forhold til resten av feltet som er vel så imponerende. Godt jobba! Isak Bjørknes Gjerstad ligger like bak førsteplassen, men må ta til takke med en solid andreplass med sin gode runde på +9. Dette er kun hans 3. registrerte runde på Metrix, og han kaprer allerede podiumsplasser! Pass opp! Podiumsjakten for Sondrene fortsetter da Sondre Eikeland tar denne rundens tredjeplass med en god runde på +11. Han leverer sin høyeste rangerte runde så langt! Gratulerer!

Klassen med det største feltet denne runden er Masterklassen med hele 19 deltakere! Skiensgutta kommer marsjerende denne runden, og øverst troner Even Selander med sin solide runde på -5. Med et så og si plettfritt scorekort med kun én bogey på hull 18 sikrer han seg en komfortabel førsteplass! Leder av Skien frisbeeklubb Jon Espen Kolstad kaprer andreplassen denne runden med en god runde på -2. Undertegnede hadde gleden av å kjempe mot denne rutinerte rakkern som under mesteparten av runden hadde stålkontroll! Rundens tredjeplass går til Kristoffer Johansen som med sin solide runde på +2 spiller sin høyeste rangerte runde så langt! Gratulerer og bra jobba!

I dag sparer vi det beste til slutt, og det er Juniorklassen. Kun 4 deltakere her i dag, men det stopper ikke gutta i vekst! Finn Skrabeklev knuser hele feltet i dag med sin dønn solide runde på -9. 12 birdies på runden, 1 birdie fra 1000 rating på runden og en sterkt overbevisende seier! I tillegg hans høyeste rangerte runde så langt! Gratulerer! Eirik Grotnæss Einarsen tar en god andreplass med sin runde på +1. Undertegnede hadde gleden av å spille med Eirik denne runden som i all hovedsak hadde full kontroll, men endel svært uheldige hendelser på runden. Husk at kastene var gode selv om resultatene var ufortjent! Rundens tredjeplass går til en som ikke er fremmed for podiet, nemlig Noah Reis Eriksen som stempler inn sin gode runde på +4. Godt spilt alle sammen.

_______________________________________________________________________________________________________

- Hull 7 så ingen birdies denne runden, og spilte ikke overraskende som det vanskeligste hullet denne runden. 1,5 kast over par i snitt. 

- 33 av 61 spillere bommet øya på hull 10 denne runden, og det var ingen som satte putten fra DZ. Allikevel var hull 10 det hullet med nest flest birdies denne runden (23 stk). 

- Denne runden var det 4 hull som spilte under par i gjennomsnitt. Hull 1,2, 12 og 15. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.