Sammendrag fra ukesgolf runde 7 (11.06.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 14. Jun 2024

Hei godtfolk! 

Det er duket for sammendrag fra den 7. runden av ukesgolfen, og dette er muligens den villeste runden av dem alle så langt! Folk gikk helt bananas med eksempelvis 2 ace på runden, to runder på tosifret minus. Hva mer kan man ønske seg?!

Denne runden var det 55 deltakere klare for å kjempe med både nebb og klør. Klassene var jevne og rundene sterke!

Vi begynner med Open der det var 20 deltakere denne runden. Espen Lostdisc Esse går fullstendig amok på banen og høster hele 11 birdies som gir han en ellevill runde på -10. Dette er Espens første 1000+ rangerte runde. Gratulerer! Andreplassen er på ingen måte langt bak. Kun ett kast skiller og det er Anders Kristian Westgård Pedersen som klinker inn en dønn solid runde på -9! På tredjeplass havner Felix Marshall Thorkildsen med sin sterke runde på -7! Det er skyhøyt nivå denne runden. Bra spilt alle sammen!

Videre over til Dameklassen var det 5 deltakere denne runden. Mari Mo fortsetter storspillet og trives best med førsteplasser. En dønn solid runde på +5 sikrer rundens førsteplass med god margin! Bra jobba! Andreplassen denne runden går til Kristina Sofie Aass Edvardsen som leverer en kjemperunde på +16! Hennes foreløpig høyest rangerte runde på Heistad! Gratulerer! Elina Iversen ligger hakk i hel på Kristina og med kun ett kast bak andreplassen tar hun rundens tredjeplass! En sterk runde på +17 der! Hun tangerer rekorden sin på høyest rangerte runde denne runden! Bra spilt!

I Viderekommen er det 11 deltakere i denne runden. Chillikonge, bryggemester og plastikkskjener Lars Johansen klinker til med en kruttsterk runde på -1 og tar dermed en vel fortjent førsteplass! Også han tangerer sin høyeste registrerte runde blant de siste 16 turneringsrundene på Metrix. Gratulerer! Kun ett kast bak finner vi Sondre Berdal med sin solide 0-runde som holder til en komfortabel andreplass. Noen knepp nedenfor lusker Øyvind Thorbjørnsen Nielsen med en sterk runde på +2. Han kaprer en god tredjeplass denne runden.

I klassen Nybegynner var det 6 deltakere denne runden. Øverst troner Mats Gulliksen med en dønn solid runde på +5. Han tangerer sin høyeste rangerte runde denne runden. Bra jobba! Mats sin solide runde skaper endel rom ned til andreplassen som spilte +10, og plassen tilhører Joacim Oxum. En komfortabel andreplass etter en god runde. Rundens tredjeplass går til Jan Erik Taylor som klinker inn sin høyeste rangerte runde. Han stempler inn en solid runde på +14! 

I Masterklassen var det 12 deltakere denne runden, og også her er det skyhøyt nivå i dag! Terje Eriksen går i likhet med Espen Lostdisc amok på banen og høster birdies som om de var på salg! Med en bogeyfri runde og 10 birdies sikrer Terje seieren med en vill runde på -10! Verner Jenssen skal heller ikke kimses av med sin knallsterke runde på -6. Med kun en bogey styrer han seg kontrollert inn på andreplassen. Jon Henning Bergane sikrer tredjeplassen med en sterk runde på -4. Nivået er høyt og det er gøy å se!

Til slutt er det juniorklassen der det var særdeles beskjedent oppmøte. Kun 1 deltaker og det var Simon Johnsen. Han tar sin letteste førsteplass noensinne med sin gode runde på +6

_______________________________________________________________________________________________________

- Det var 2 ace på runden. Felix Marshall Thorkildsen acet hull 8. Gratulerer! Kim Vonka Nilsen acet nok en gang, denne runden hull 15. Gratulerer!

- Kun 1 spiller av 34 spillere satte putten fra DZ på hull 10. Spilleren som klarte å redde par er Sander Svardal! Nice putt!

- Espen Esse, Felix Marshall Thorkildsen og Terje Eriksen var de eneste spillerne som klarte å hente birdie på hull 4! Gratulerer! 

- Anders Kristian Westgård Pedersen var spilleren som tok flest birdies på runden! Med en 3x bogey spilte han -9 på runden, og hentet dermed hele 12 birdies! En solid fuglejakt der! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.