Sammendrag fra ukesgolf runde 5 (28.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 3. Jun 2024

Hei PDSK'ere!

Den femte runden av ukesgolf er gjennomført. Heistad serverte gode doser med regn uten at det ser ut til å stoppe gjengen fra å konkurrere. Hele 36 spillere møtte opp, og det er imponerende i været som var!


Vi begynner med Open der det var 9 deltakere denne runden. Sander Svardal som er født med en vanlig høyrehånd og en kanon som venstrehånd gjør rent bord denne runden, og leverer en helt drøy runde på -9! Fantastisk spilt uansett, ekstremt fantastisk spilt under forholdene! Vi skal ikke langt ned i score før vi finner Jon Daniel Hegna Hagen som smeller til med en dønn solid runde på -6. I tillegg acet han hull 1 som er en veldig kul ace å få! Gratulerer! Forhandspesialisten Thomas Olsen tar tredjeplassen med en god runde på -4! Thomas sin kontroll på forehand er helt vinvittig. Bare å passe seg for den de kommende turneringene!

Vi fortsetter med Dameklassen der podiet allerede er satt grunnet kun 3 deltakere. Mari Mo fortsetter storspillet sitt og klinker inn en dønn solid runde på +12. Det går rykter om en 50 meter throw-in med forehand for en birdie på hull 16! Steike ta, godt jobba! Andreplassen går til Kristina Sofie Aass Edvardsen med klinke solid runde på +26. Hennes tredje høyeste rangerte runde i disse forholdene, det er godt jobba! På tredjeplass finner vi Elina Iversen med en god runde på +31. Dette er hennes høyeste rangerte runde noe som er imponerende! Det kan se ut til at damene digger regnværet.

Over til Viderekommen der det var 5 deltakere denne runden. Ardian Bujupaj fortsetter å storspille under ukesgolf og gjør intet unntak her. En knallsterk runde på sikrer seieren med god margin! 5 kast bak finner vi Jonathan Lillenes som tar en god andreplass denne runden. Bra spilt! På tredjeplass denne runden finner vi kongen av chili, Lars Johansen. Han klinker til med en god runde på +7 og sikrer seg den siste plassen på podiet!

I klassen Nybegynner var det 6 deltakere denne runden. Øverst på tronen finner vi Sander Todal med en kruttsterk runde på +8. Hans nest høyeste rangerte runde. Bra spilt! På andreplass denne runden finner vi Emil Hermansen Kolstad med en sterk runde på +14. Bra levert fra Skiensgutten! Kun to kast bak Emil havner Daniel Trahaug med en god runde som sikrer han tredjeplassen denne runden. Dette er hans første registrerte runde på Metrix. Godt jobbet å debutere med pallplass! 

Videre til Masterklassen der det var hele 10 deltakere! Oliver Halliday leverer en sterk runde på -2 og sikrer seg førsteplassen! Ikke langt bak ligger Jon Espen Kolstad og lurer med sin gode runde på 0. På tredjeplassen kun ett kast bak Jon Espen finner vi Verner Jenssen med en bra runde på +1

Sist men ikke minst Juniors! Her var det 3 deltakere denne runden. Finn Skrabeklev er fortsatt i medvind om dagen og imponerer uke etter uke! Han sikrer seg førsteplassen med en knallgod runde på -3. Noen knepp nedenfor finner vi Simon Johnsen med en god runde på +3. Dette sikrer han andreplassen med kun ett kast. For like bak Simon havner Eirik Grotnæss Einarsen med sin gode runde på +4. Godt spilt alle sammen! 

_______________________________________________________________________________________________________

- En ace kan fint nevnes to ganger i et sammendrag; så gratulerer med ace på hull 1 Jon Daniel! Legendene sier kastet var direkte på kurv hele veien til den falt i bøtta! 

- Denne runden hadde hull 5 (3) flere birdier enn hull 9 (2). Spillerne som kaster langt og sikret seg birdiene var Sander Svardal, Jon Daniel Hegna Hagen og Thomas Olsen! 

- 15 spillere av 36 traff øya på hull 10, og det var kun Anders Kristian Westgård Pedersen som satte putt fra DZ. Bra putta!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.