Sammendrag fra ukesgolf runde 4 (21.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 26. Mai 2024

Heisann PDSK'ere! 

Det er tid for et nytt sammendrag. Denne gang fra runde 4 av ukesgolfen. Heistad serverte oss nok en gang upåklagelige forhold. Nesten litt for gode forhold da man tidvis ble fullstendig blendet på teepad, men det ser ikke ut til å stoppe denne gjengen! 

Det var hele 61 deltakere på denne runden, og det er enormt! Veldig gøy at ukesgolfen i Porsgrunn er såpass populær! 

Vi starter som vanlig med Open der det var 14 deltakere! Øverst på tronen finner vi Jon Daniel Hegna Hagen med en råtass av en runde! -8 sikrer førsteplassen i Open og er denne rundens høyeste score som deles med Finn Skrabeklev(Junior). Fantastisk bra spilt Jon Daniel! Andreplassen deles av Jesper Braathen og Johannes Kise som begge leverer en knallsterk runde på -7! Foreløpig i år ser vi det skifter stort mellom navnene som havner på pallplass og det er veldig gøy! Mange sterke konkurrenter i samtlige klasser i år.

Videre seiler vi over til Dameklassen der det var hele 7 deltakere denne runden! Det er et solid antall spillere, men vi har fortsatt plass til mange flere! Øverst finner vi ei som mistenkes for å ha flyttet inn på førsteplass og bosatt seg der, nemlig Mari Mo. 3x back to back førsteplasser på Mari nå som fortsetter å levere solide runder gang på gang! Med +6 på runden sikrer hun seg denne rundens førsteplass! Hakk i hel kommer Anna Aas Bamle med en sterk runde på +9! Forhåpentligvis ser vi Anna oftere på banen fremover med talentet hun innehar! På tredjeplassen denne runden finner vi Charlotte Holtsdalen som stadig bykser nærmere og nærmere toppen! Hu stemplet inn en sterk +16 på runden, og med det hennes høyeste rangerte runde på metrix! Kjempegodt jobba damer! På tampen er det på sin plass å gratulere Heidi Andreassen med sin første gjennomførte metrix-runde! Håper det ga mersmak! Det er veldig sporty gjort og vi oppfordrer flere til å gjøre det samme! 

Vi beveger oss til Viderekommen der det var hele 15 deltakere denne runden! Øverst på tronen finner vi Jørgen Strømstad som klinker til med viderekommens eneste minusrunde på -1! Knallsterkt levert! Kun ett kast bak ligger Ardian Bujupaj og lurker! Han tar dermed en god andreplass med en veldig godt levert runde! Noen knepp bak med +2 på runden har vi Sondre Kaldhussæter-Knutsen og Mathias Wangen! Det er godt å se at kampen lever i så mange klasser!

I Nybegynner er det 4 deltakere denne runden. På topp troner Eivind Straume med en kruttsterk runde på +7! Hans nest høyeste rangerte runde og over 50 poeng over egen rating. Det er sterkt levert! På andreplass havner Joacim Oxum med en god runde på +10! Det er ikke mange kast som skiller her! Tre knepp bak Joacim igjen finner vi Even Løfsgaard med en solid runde på +13. Nok en spiller som setter ny PR i turnering. Dette er Evens høyest rangerte runde, så langt! Godt spilt alle sammen!

Masterklassen stiller med det største feltet i dag med hele 16 deltakere! På topp har vi kongen av skins, Stian Sandersen med en kruttsterk runde på -6! Det repeteres: Hans høyeste rangerte runde på de siste 16 registrerte turneringene! Godt jobba Stian! Andreplassen går til Terje Eriksen som leverer en sterk runde på -4! Alltid en konkurrent man regner med å se på pallen det her! På en delt tredjeplass havner Verner Jenssen og Jon Henning Bergane med sine respektive runder på -2! Godt levert dere! I masternes Jon vs. Jon tar Porsgrunns Jon et poeng på Skiens Jon i denne runden. 

Vi sparer det beste til slutt som er Juniorklassen. Her var det 5 deltakere denne runden. Muligens en liten spoiler fra tidligere i referatet her, men kongen av denne runden er Finn Skrabeklev som klinker til med utrolige -8 på runden! Til ingens overraskelse er dette hans høyeste rangerte runde. Kjempebra spilt! Noen knepp nedenfor finner vi Simon Johnsen som også spiller en dønn solid runde på -2! Men når Finn er ute av kontroll er det lite som kan gjøres for å stoppe birdietoget! På en delt tredjeplass finner vi Noah Reis Eriksen og Eirik Grotnæss Einarsen med sine gode runder på +1! 

_______________________________________________________________________________________________________


- Oskar Lunde serverer oss en Ace på hull 18! En veldig sterk ace og undertegnede kan vitne på at den discen skulle ingen andre steder enn rett i kurv! Gratulerer!

- Rundens vanskeligste hull var #5 og #7. Begge spilte i snitt over 1 kast over par.

- Rundens enkleste hull var #12 og #15. Begge spilte 0,4 kast under par.

- Hele 39 spillere bommet øya på hull 10 denne runden, og kun 2 spillere satte putten fra DZ. Bra putta Oskar Lunde og Stian Sandersen! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.