Sammendrag fra ukesgolf runde 2 (07.05.24)

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 10. Mai 2024

Hei og hopp plastikkgærninger! 

De sier bedre sent enn aldri, og det håper jeg stemmer. Her kommer et litt forsinket sammendrag fra tirsdagens ukesgolf!

I kjent stil serverer Heistad oss en vindfull dag, men det stopper ikke oss! Hele 55 spillere møtte opp klare til kamp og det er utrolig gøy å se.

Vi begynner som vanlig med Open der det var 19 deltakere denne runden. Øverst på tronen finner vi Jesper Braathen som tydeligvis må ha funnet en vindfri luftlomme som fulgte han hele runden, for -6 i denne vinden er solide greier! Godt spilt Jesper! Back to back topp 3 finner vi Robert Madsen som heller ikke sparte på kruttet. Med en veldig sterk -4 sikrer han andreplassen denne runden, bra jobba! På tredjeplass har vi vår nyopprykkede juniorspiller Anders Kristian Westgård Pedersen med nok en god runde på -3. Forholdene tatt i betraktning er dette særdeles gode runder som knuser resten av feltet i Open. Bra jobbet alle mann!

Neste ut er Dameklassen der det var 3 deltakere denne runden. Mari Mo leverer en sterk +11 og tar førsteplassen. Ingen ukjent plassering for denne dama, og det virker som hun trives der! Synne Wangen tar en knepen andreplass med sin gode runde på +24. Like bak på denne rundens tredjeplass er Charlotte Holtsdalen kun ett kast bak med +25. Det er jevnt, og det er gøy!

I Viderekommen var det 12 deltakere denne runden, og det var så til de grader jevnt i toppen her! På en delt førsteplass med to dønn solide runder på +1 finner vi Jørgen Strømstad og Mathias Wangen. Ingen tvil om at Wangen-klanen etablerer seg på podiet denne runden! På en tredjeplass kun 1 kast bak førsteplassene finner vi Sander Kaupang som leverer en sterk kamp som nesten holder!

I Nybegynnerklassen var det 5 deltakere denne runden. Seirende ut kommer Eivind Straume med solide +6 på runden! En spiller som tydeligvis liker vind da dette er hans høyste registrerte runde på hans siste 16 turneringer. Bra spilt! Et par knepp bak Eivind kommer Sander Todal med en god runde på +8. Han satte personlig rekord på Heistad denne runden. Gratulerer! På tredjeplass havnet Mats Gulliksen med +12 på runden. Dette er to av to mulige topp 3-plasseringer for Mats Gulliksen. Bare å passe seg fremover!

Gjengen i Master stilte med 12 deltakere denne runden. De gamle er eldst, og det viser seg i denne rundens ukesgolf. Oliver Halliday danker ut feltet med en knallsterk runde på -7. Navnet Oliver kjenner alle til i PDSK, og det er heller ingen overraskelse at det var akkurat denne mannen som leverte den heiteste runden denne ukesgolfen. Fantastisk spilt! Noen knepp nedenfor er det en iherdig kamp om hvem som er den beste Jon. PDSKs egne Jon Henning Bergane trekker det lengstre strået denne runden og leverer en sterk runde på -2. Rundens nest beste Jon er Skiens egne Jon Espen Kolstad som ender kun 1 kast bak andreplassen. Godt levert! Vi venter i spenning på neste rundes Jon vs. Jon. 

I Juniorklassen er det 4 deltakere i ukens runde. Finn Skrabeklev leverer så til de grader denne runden med -7, delt toppscore med Oliver Halliday. Dette er Finns høyeste rangerte runde de siste 16 turneringene, og han spiller nesten 100 poeng over egen rating. Kjempebra jobba! Andreplassen går til forrige ukes vinner, nemlig Eirik Grotnæss Einarsen. Han spiller en solid runde på +1. Gøy å se at kampen i juniorklassen er i gang! På denne rundens tredjeplass har vi Noah Reis Eriksen med en god runde på +3. Bra jobba! 

_______________________________________________________________________________________________________

- Rundens CTP-vinner (Hull 2) er Jørgen Strømstad.

- Rundens enkleste hull er delt mellom hull 12 og 15. Begge spilte 0,3 kast under par i snitt.

- Rundens vanskeligste hull er hull 7. Denne spilte 1,4 kast over par i snitt. 

- Det var ingen birdies på hull 5 denne runden. 

- Kim Vonka Nilsen klinket til med en ace på hull 12 denne runden. Gratulerer! Dette er forøvrig det samme hullet som ble acet runde 1. 

- 20 av 55 spillere traff øya på hull 10 denne runden. Dere er flinke! Til alle oss som bommet: Vi må skjerpe oss! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.