Julehilsen fra styret

Postet av Porsgrunn Disksportklubb den 24. Des 2023

Nå regner vi med at treet er pynta og hos de aller fleste hos oss så putrer ribba eller pinnekjøttet i bakgrunnen. Vi i styret ønsker å ønske alle medlemmer, naboklubber og disksportentusiaster ei riktig god jul, og et godt nytt år!

2023 var året der vi rundet 200 medlemmer, vi gikk fra 14 til 28 medlemmer som tok på seg verv eller roller klubben, vi satte ny rekord med antall deltagere i vårt klubbmesterskap, og vi har flere registrerte spilte runder på banen enn noen gang.


Hvorfor satt Jone Tørnqvist og Anders Helgesen i samtaler på Cafe nå i førjulsstria?

Jone er våres dugnadsguru og Andes er primusmotor bak prosessen på Kjølnes. Som en julegave til alle diskgolfentusiaster kan vi informere om at vi har fått ja fra kommunen til å bygge, så nå er gutta i gang med å planlegge byggingen! Vi regner med å starte nå i vinter/vår.

Når vi først er inne på baner så kan vi informere om at drømmen om Bane X fortsatt lever. Vi ønsker på sikt å bygge en bane som er helt i norgestoppen. I høst har vi jobbet med å få banen inn på anleggsplanen til Porsgrunn kommune. Så forankringsprosessen er i aller høyeste grad i gang.

I høst debuterte klubben i Norgescupen (US) med vårt ultimatelag. Og for en debut! Vi kan med stolthet si at vi leverte knallgode prestasjoner som ble virkelig lagt merke til. All ære til gjengen som står på for å utvikle ultimatelaget vårt! Vi i styret er skikkelig stolte over hva dere får til.

Viktigst av alt er miljøet vi har, og aktiviteten vi skaper. Det å for eksempel se hvordan debutanter blir tatt i mot når de møter på sin første ukesgolf er helt fantastisk. Tenk om vi kunne summert opp alle de gode råd, tips og motiverende ord vi har gitt til de vi har møtt på banen vår. Vi har ved flere anledninger fått høre fra andre plasser at det alltid er hyggelig å komme til banen i Porsgrunn. Disksportmiljøet er veldig inkluderende av natur, og vi er intet unntak.

Selv om vi er veldig gode på dette finnes det helt sikkert et forbedringspotensial. Vi har garantert både medlemmer og spillere på banen vår som ikke føler seg inkludert. Du trenger ikke ta et styreverv for å bidra i vår klubb. Om du tar mot til deg til å si noe hyggelig, ønske folk velkommen, eller på en annen måte bry deg, så gjør du en enorm innsats for klubben og miljøet vårt. Fellesskapet skal være vår styrke, og vi skal være en klubb som betyr noe mer. Der ligger mye av motivasjonen for oss som bidrar i styret.

Hva kan vi se frem til i 2024?

Vi er i full gang med planleggingen og aktivitetsnivået blir nok omtrent som i år. Vi jobber hele tiden for å få flere med på alt vi arrangerer, så det blir helt sikkert et fokus i 24 også.

Så vil byggingen av banen på Kjønes bli et høydepunkt. Håper vi får med mange som bidrar på dugnader der. Og er du en av de som kunne tenke deg å bli en del av miljøet, er dugnad en flott arena for å bli kjent med folk! Kan med glede nevne at som et ledd i både bane og klubbutvikling går klubben til innkjøp av en skaphenger nå i vinter. Den tenker vi skal fungere både som en kiosk og utstyrslager for oss. Vi kan alle sende en varm tanke til Gjensidigstiftelsen som nå før jul ga oss kr 110.000,- til det prosjektet. Vi får oss altså et aldri så lite mobilt klubbhus.

I januar bytter vi digital plattform på medlemsadministrasjon og nettside. Pr nå bruker vi Facebook som primær kommunikasjonskanal, og det er ikke godt nok. Vi vet at vi når bare en liten andel av dere. Så med ny løsning kan vi alle laste ned en app der vi kan sende ut meldinger. Følg med når dette kommer i midten av januar, og last ned appen når beskrivelse kommer. Vi ser veldig frem til å kommunisere direkte med dere medlemmer.

27. februar arrangerer vi Årsmøtet. Har du tanker om hvordan klubben drives, veien videre, eller andre ting, så er det her det skjer. Innkallingen med ønsker om innspill kommer ut senest 27. januar. Vi har hatt økende deltagelse på årsmøtene våre, men vi ønsker enda flere.

Flere av dere har sikkert fått med dere at det kommer noen spennende turneringer til nabolaget i 2024. Hestehagen skal arrangere DGPT European Silver turneringen Norway Open 31.05-02.06. Og ikke nok med det skal Sandefjord, Vear og Hestehagen sammen arrangere NM i pargolf. Knallbra jobbet av våre kjære naboer, og utrolig kult at vi får slike turneringer hit til vårt diskgolf-fylke. For selv om Vestfold og Telemark splitter lag i 24 er vi klubbene enige om at vi fortsetter vårt gode samarbeid, og bryr oss lite om nye fylkesgrenser.

I disse turneringene får vi mulighet til å se gode kastere på nært hold. Samt at vi får mulighet til å se gode arrangementer. Noe som kan bidra til å utvikle vår klubb. De har helt sikkert bruk for mange hender til disse to turneringene, så om noen har lyst til å bidra blir det helt sikkert tatt veldig godt i mot. Dette kommer vi garantert tilbake til.

Håper ikke julehilsen ble så lang at ribba svidde seg?

Budskapet er veldig enkelt;

Vi er utrolig stolte av det vi får til sammen! Ønsker dere ei riktig god jul, og et godt nytt år!

Mvh

Et stolt styre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.